TXANGURRO A LA DONOSTIARRA
(Receta tradicional)
Des del País Basc ens arriba aquesta Txangurro o bou de mar a la donostiarra. Sabors que venen del mar en petits baixels pesquers que pesquen diariament de manera artesanal i sostenible.
Cada dia reben txangurros en viu i es couen en un forn al vapor per mantindre tots els seus sabors i nutrients. La carn s’extreu de forma manual i es la base d’aquesta recepta tradicional que es presenta en la seva propia closca.
Preparació: Espolvorear amb pa rallat i afegir una mica de mantega. Fornejar a 200º durant 18 minuts congelat o descongelat 10 minuts, fins que quedi daurat el pa
Itsasoko elaboren de forma artesanal tots els productes posant en valor la procedència de les matèries primeres, que són la base de l’elaboració de productes de gran qualitat, sense conservants ni colorants.
Marca: Itsasoko
Pes: 180g net
Ingredients: Bou de mar, ceba fregida, nata, brandi vi blanc, porra, pa, arròs tomàquet fregit, oli d’oliva verge extra, sucre, sal
Conté gluten
Altres productes Itsasoko disponibles a la nostra secció elaborats gourmet: Pastís de peix de roca i gambes, Sopa de peix de roca, crema de llamàntol i escamarlans
Atenció! Producte congelat. Per enviaments de llarga distància d’un día, pot arribar glacejat o descongelat, ja que fem enviaments en fred i no congelació. En enviaments propis en el mateix dia, arriba congelat o glacejat.