SIPIA AMB CLOÏSSES I ESPÀRRECS BLANCS
Compra aquí tots el ingredients junts amb un 10% de descomte, fes click aquí.
Ara estem de temporada de molts productes de la terra i del mar. En aquest cas i en especial amb productes de proximitat com els espàrrecs blancs que es cultiven a Gavà, les sípies de platja de la nostra costa i les cloïsses de cultiu del Delta de l’Ebre. Es per aquesta raó que després de parlar amb el nostre amic Marcel, que té la fruiteria al nostre costat, i aconsellar-nos de com fer els espàrrecs blancs frescos, van decidir fer aquesta recepta deliciosa i baixa en calories.
Nosaltres la vam fer amb xirles perqué dissabte ens van esgotar genero no ens vam recordar d’ apartar-ne. A mes vam afegir-hi escamarlans vius i llagostins….
INGREDIENTS 4 PERSONES
500 g de cloïsses de cultiu
1 kg de sípia
500 g d’espàrrecs blancs frescos. Si no hi trobes, en conserva també son bons.
4 alls grossos
1 ceba tendra
Julivert
1 got de vi blanc (una mica bo…)
Oli d’oliva verge extra, sal, pebre
Opcional
COM PREPARAR
Primer de tot pelem la part de sota dels espàrrecs una mica i els bullim fins que estiguin tendres amb aigua i sal.
Mentrestant tallem la ceba molt petita i la sofregim. Afegim la sípia a daus i els alls trossellats molt petits i ho fregim tot juntament amb els escamarlans i els llagostins pelats. Després, un cop rentades una mica, posem les cloïsses, afegim un got de vi blanc i el julivert ben picat i tapem la paella.
Salpebrem al nostre gust.
Un cops s’hagin obert les cloïsses afegim els espàrrecs. En el nostre cas només vam utilitzat les puntes i vam reservar la resta del espàrrec per menjar sols en altra ocasió.
Que aprofiti!!
Compra aquí tots el ingredients junts amb un 10% de descomte, fes click aquí.