Arriba la tardor i amb ella la temporada de bolets. Un producte exquisit, de temporada i de proximitat. Al Pirineu porten agafant-los des de l´agost. Nosaltres vam fer una escapadeta i vam agafar els camagrocs amb els que em realitzat aquesta recepta juntament amb uns calamars super tendres que tenim. Un típic plat de mar i muntanya amb el peix que et servim des de la nostra peixateria online o la botiga al mercat de la Plaça Europa de Viladecans. I no et preocupis, no fa falta que pugis al Pirineu per agafar Bolets, al nostre mercat també trobaràs 2 fantàstiques fruiteries, fruites Marcel i Fruiteria Xavi i Rosa, on sempre en porten quan es temporada.
Ingredients per a 4 persones
1 ceba tendra
8 alls tendres
300 grams de camagrocs
300 grams d´arròs
1 litre de caldo de peix (ho podem fer nosaltres amb peix de roca que sempre serà més bo o comprar-lo fet)
julivert fresc (6 o 8 talls)
tomàquet triturat o rallat (si fem servir preparat, no més250g)
Oli d´oliva verge extra
Primer sofregim els alls i la seva talladets ben petits. Després afegim els calamars tallats en cercles i un cop s´hagin fet, afegim el tomàquet. Un cop tel tomàquet ja s´ha fregit junt amb la resta d´ingredients afegim els camagrocs sencers y remenem perquè es coguin i deixin anar l´aigua que tenen.
Ara es el moment de remenar i afegir l´arròs i socarrar-lo be. Un cop socarrat afegim el julivert ben tallat i el caldo de peix. Rectifiquem de sal i pebre i si veiem que li falta caldo podem afegir-hi una mica d´aigua.
Pots clicar damunt d´els ingredients i afegir-los al carret de la teva compra.
Bon Profit!