Producte: Sardinetes picants en oli d’oliva de 16 a 22 peces
Especificacions: Sardina petita (Sardina pilchardus) de mida homogènia en oli d’oliva, amb cayena. Seleccionades a ma en cada llauna
Ingredients: Sardina 73%, oli d’ oliva 27%, cayena i sal.
Proses d’ elaboració: La sardineta, encara que sigui in peix blau comú, es un producte exigent i presenta un proses d’elaboració amb molt de treball. A l’arribada a fàbrica se li treu el cap i les vísceres amb molt de comte per evitar que es trenqui i no espatllar la sardineta. A continuació, es posen en parrilles i es submergeixen en salmorra, per a que les hi doni sabor i duresa. Posteriorment, es sotmeten a un torrament tradicional . S’empaquen a ma en cada llauna, a mes, li afegim un bitxo per donarl-li un toc picant. Després s’afegeix la cubriment d´oli d’oliva. Es tanca la llauna i s’esterilitza . Aquest producte no porta conservants ni aditius artificials.
Capacitat: 125 mL.
Pes net: 115 g.
Pes escorregut: 86 g