PASTIS ARTESANAL DE PEIX DE ROCA I GAMBES CONGELAT
Aquest pastissos, 1 setmana abans de que acabi la data de caducitat els congelem. Es el mateix producte amb la matexa qualitat però a un preu molt mes reduit. Així colaborem amb el medi ambient i amb el malbaratament alimentari.
Un cop descongelat tens una setmana per consumir-lo
Desde Hondarribia ens arriba aquest pastis o pudin de peix de roca i gambes.
Una recepta originaria del Cantàbric que els amics de Itsasoko elaboren de manera artesanal posant en valor la procedencia de les materias primeres que son la base de la elaboració dels seus productes de gran qualitat, sense conservants ni colorants.
Marca: Itsasoko
Pes: 1 Kg Net
Ingredients: Peix, gambes, nata líquida, ou pasteuritzat, tomàquet fregit, oli d’oliva verge extra, sucre i sal
Sense gluten
Altres productes Itsasoko: Crema de llamàntol i escamarlans, Sopa de peix de roca, Txangurro a la Donostiarra