TOBIKO 80g, FRESSES DE PEIX VOLADOR
Tobiko és el terme japonès per a designar a la fresa de peix volador usada en l’elaboració de certs tipus de sushi, california roll, així com d’altres receptes japoneses.
Les freses són petites, entre 0,5 i 0,8 mm. En comparació, el tobiko és major que el masago (fresa de capelán) però menor que el ikura (caviar de salmó). El tobiko normal té un color vermell ataronjat, un sabor suau fumat-salat i una textura cruixent. A vegades s’acoloreix amb wasabi (verd), yuzu (taronja pàl·lid) o tinta de calamar (negre).
Sovint es substitueix per masago (fresa de capelán) a causa de la seva aparença i sabor semblants.
Recepta Salmó Benfumat amb tobiko 80g
Aquesta recepta es ideal per persones que no els agradi el peix cru.És molt senzill i deliciós
Mulli les mans amb aigua de l’aixeta tradicionalment barrejada amb una mica de vinagre d’arròs. Agafi una mica d’arròs de sushi amanit que hagi preparat amb anticipació. Una mida aproximada de dos cullerades y vagi donant ‘li forma de disc, enrotlli el salmó deixant l’arròs de base y finalment posi una cullerada petita de tobiko amb un toc de cibulet.
A la nostra Peixateria Online podràs seleccionar la varietat i color de tobiko 80g que més t’agradi,a mes pots guadir del nostre producte de salmó norueg premiumde l’illa de Froya tall y qualitat sushi Salmó fresc de Frøya