Com coure marisc d’una forma correcta es esencial per a disfrutar del teu manjar preferit.
Fer-ho malament pot acabar per fer malbé el producte i fer que perdi qualitat, propietats i sabor.
Però no pateixis, a Peix a Casa t’hem preparat un llistat de productes, temps i indicacions.
Primer posar aigua abundant a bullir, afegir 60g de sal per cada litre d’aigua, llorer, pebre o les especies que vulguis per donar-li el sabor que més t’agradi.
A tenir en compte:
IMPORTANT: El temp de cocció conta un cop torna a bullir l’aigua. No posis el marisc dins de l’olla amb l’aigua freda mentres es calenta aquesta.
Un cop bullit pasa el marisc per aigua freda (amb gel si pot ser) per tallar la cocció. NOMÉS ELS QUE ES VULGUIN MENJAR EN FRED
Aquesta es la llista:
Escamarlà: 3 minuts
Llagostí: 2 minuts
Llagostí tigre: 2 minuts
Llagosta 500g: 20 minuts
Llamàntol 500g: 20 minuts
Nècora: 5 minuts
Bou de mar: 20minuts
Centollo: 15 minuts
Gamba blanca: 1 minut.
Percebe mitjà: 1 minut
Cargol de mar: 5 minuts
Cargols de punxa: 7 minuts
Aquests, només son uns quants exemples. Tots els productes els pots trobar a la nostra peixateria online, encara que, si vols algun producte que no tenim publicat, o una mida distinta dels que si, ens els pots encarregar per mail o tlf.
Si en tens dubtes o alguna consulta pots contactar-nos i t’assessorem.
Telèfon: 611 633 813
Whatsapp: 611 633 813
Mail: info@peixacasa.cat
Ja no tens excuses, a Peix a Casa t’ho posem fàcil!