El Blog de Peix a Casa
Receptes de peix i marisco, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.
Articles més actuals
5 Receptes de Marisc per Nadal
Aquestes receptes de marisc són ideals per sorprendre durant el Nadal amb plats plens de frescor i sofisticació. Des del llamàntol a la planxa fins a les vieires gratinades, cada preparació destaca el sabor natural del marisc, ressaltat amb tocs senzills d'all,...
Com descongelar llagostins i gambes de forma segura
La descongelació de llagostins i gambes és un pas fonamental per preservar tant la seva qualitat com la seva seguretat alimentària. Atès que són mariscs delicats, una descongelació incorrecta pot afectar negativament la seva textura, sabor i, fins i tot, la seva...
Formes de cuinar peix
Tècniques, tipus de peix recomants i regions on són típiques El peix és un ingredient estrella en la gastronomia mundial, gràcies a la seva versatilitat, valor nutritiu i capacitat per adaptar-se a diferents mètodes de cocció que ressalten el seu sabor i textura. Al...
Temps de Cocció del Pop
Cuinar el pop correctament és fonamental per gaudir del seu sabor i textura. Un temps de cocció inadequat pot fer que el pop quedi massa dur o, al contrari, molt tou. Per aconseguir els millors resultats, és important tenir en compte diversos factors que influeixen en...
Pescetariana, la dieta de menjar peix i marisc
La dieta pescetariana és un estil d'alimentació que ha guanyat popularitat en els darrers anys gràcies als seus múltiples beneficis per a la salut i el seu menor impacte ambiental en comparació amb les dietes basades en carns. Aquesta dieta es caracteritza per...
Quin peix és la bacallà?
En aquest article analitzarem què és la bacallà i quines en són les principals característiques. La bacallà, un parent proper del bacallà, és una excel·lent font de vitamines i minerals. Es distingeix pel seu alt contingut en vitamina B12, cosa que proporciona...
Parts de la tonyina
En aquest article destacarem les diferents parts de la tonyina vermella, un dels peixos més apreciats en la gastronomia mediterrània per la seva versatilitat i exquisit sabor, així com per ser una important font de proteïnes. p>Descobreix els usos culinaris de les...
Quin tipus de peix és la bacalladilla?
En aquest article aprofundirem sobre quin tipus de peix és la bacalladilla i quines són les seves principals característiques. En el fascinant món marí, hi ha nombrosos peixos nutritius amb carn magra. Descobreix si aquesta espècie és per a tu. La bacalladilla és un...
Ofertes de la setmana
-
Oferta!
Pop cuit 2 potes (300g)
17,60€El preu original era: 17,60€.13,95€El preu actual és: 13,95€.58,67€46,50€ /Kg -
Oferta!
Llagosta vermella congelada (500g aprox)
55,95€El preu original era: 55,95€.49,95€El preu actual és: 49,95€.111,90€99,90€ /Kg -
Oferta!
Calamarset tendre (500g)
7,99€El preu original era: 7,99€.5,95€El preu actual és: 5,95€.
11,90€ /Kg -
Oferta!
Esgotat
Brandada de bacallà ITSASOKO (130g)
6,80€El preu original era: 6,80€.5,80€El preu actual és: 5,80€. -
Oferta!
Pastis de peix de roca i gambes (1 Kg)
23,90€El preu original era: 23,90€.21,90€El preu actual és: 21,90€. -
Oferta!
Esgotat
Txangurro a la donostiarra (180g)
11,90€El preu original era: 11,90€.10,90€El preu actual és: 10,90€.
Destacats
5 Receptes de Marisc per Nadal
Com descongelar llagostins i gambes de forma segura
Formes de cuinar peix
Les nostres guies
Pescado de temporada en España
Guía de los pescados y mariscos según la temporada en España para seguir una dieta saludable y sostenible.