El Blog de Peix a Casa
Receptes de peix i marisco, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.
Articles més actuals
Els peixos més consumits durant la Setmana Santa
La Setmana Santa a Espanya no és només un període de fervor religiós i tradicions, sinó també un moment en què la gastronomia adquireix un paper protagonista. Un dels aspectes més destacats d’aquesta celebració és l’augment en el consum de peix, degut al costum...
Quan és l’època del bacallà skrei?
El bacallà skrei és una de les joies gastronòmiques de l’hivern. Aquest peix, apreciat per la seva carn ferma, blanca i de sabor inigualable, és una autèntica delícia que només està disponible durant un període limitat de l’any. El seu nom, "skrei", prové del noruec i...
Certificacions de peix a Espanya
El consum responsable de productes del mar és clau per a la sostenibilitat dels oceans i la preservació de les espècies marines. A Espanya, hi ha diverses certificacions que garanteixen la pesca sostenible i l'aqüicultura responsable. Però, què signifiquen aquests...
Gallineta o escórpora?
A simple vista, la galleta i el escopell poden semblar iguals a causa del seu color vermellós i el seu aspecte espinós, però no són el mateix peix. Tot i que tots dos pertanyen al mateix grup de peixos, els Scorpaeniformes, i comparteixen algunes similituds físiques,...
Què és l’escòrpora?
L’Escorpora, membre destacat de la família Scorpaenidae, comparteix amb els seus parents com el peix pedra i el peix lleó la capacitat de combinar un verí poderós amb un camuflatge excepcional. Aquest habitant dels mars que envolten Espanya s’ha guanyat un lloc...
5 Receptes de Marisc per Nadal
Aquestes receptes de marisc són ideals per sorprendre durant el Nadal amb plats plens de frescor i sofisticació. Des del llamàntol a la planxa fins a les vieires gratinades, cada preparació destaca el sabor natural del marisc, ressaltat amb tocs senzills d'all,...
Com descongelar llagostins i gambes de forma segura
La descongelació de llagostins i gambes és un pas fonamental per preservar tant la seva qualitat com la seva seguretat alimentària. Atès que són mariscs delicats, una descongelació incorrecta pot afectar negativament la seva textura, sabor i, fins i tot, la seva...
Formes de cuinar peix
Tècniques, tipus de peix recomants i regions on són típiques El peix és un ingredient estrella en la gastronomia mundial, gràcies a la seva versatilitat, valor nutritiu i capacitat per adaptar-se a diferents mètodes de cocció que ressalten el seu sabor i textura. Al...
Ofertes de la setmana
-
Oferta!
Lluç del Nord (1.5kg)
15,95€El preu original era: 15,95€.14,25€El preu actual és: 14,25€.
9,50€ /Kg -
Oferta!
Verat (500g)
6,95€El preu original era: 6,95€.5,20€El preu actual és: 5,20€.
10,40€ /Kg -
Oferta!
Pop cuit 2 potes (300g)
14,99€El preu original era: 14,99€.12,99€El preu actual és: 12,99€.49,97€43,30€ /Kg -
Oferta!
Potes negres de cranc L (500g)
14,95€El preu original era: 14,95€.12,95€El preu actual és: 12,95€.29,90€25,90€ /Kg -
Oferta!
Filet de bacallà al punt de sal (500g)
8,95€El preu original era: 8,95€.7,95€El preu actual és: 7,95€.
15,90€ /Kg -
Oferta!
Bacallà Skrei fresc (3kg)
59,97€El preu original era: 59,97€.56,00€El preu actual és: 56,00€.
18,67€ /Kg
Destacats
Els peixos més consumits durant la Setmana Santa
Quan és l’època del bacallà skrei?
Certificacions de peix a Espanya
Les nostres guies
Pescado de temporada en España
Guía de los pescados y mariscos según la temporada en España para seguir una dieta saludable y sostenible.