Des de que es va a donar a conèixer el Covid-19, més conegut com a CoronaVirus, la falta d’informació en alguns casos, ha fet que la por, ens obligui a canviar alguns hàbits o costums. També a prendre algunes mesures, que realment serveixen de ben poc. Cal dir, que encara que no hi hagi vacuna, els símptomes son com els d’una grip o refredat i que te una mortalitat més baixa que la grip. La forma de propagació es la mateixa que la d’aquestes malalties ja conegudes.
Les mesures més efectives que cal prendre a nivell personal son:
1- Evitar el contacte amb persones malaltes,
2- Evitar tocar-se ull, nas i boca, per això es tan importat el rentat de mans.
3- Netejar i desinfectar els objectes i les superfícies que freqüentment es toquen.
4- Si tens símptomes fer us de mascaretes
En Peix a Casa en pres algunes mesures extres amb el personal, com en mesures extres en els processos de preparació de comandes i els protocols de seguretat alimentària.
A més en la secció de venta de peix i marisc de cara al públic em instal.lat dispensadors de gel hidroalcohòlic per tal de que els nostres clients que ens visiten, pugin rentar-se les mans si ho consideren convenient.
Tu com a client de Peix a Casa t’aprofites del servei a domicili com a mesura extra de protecció, ja que evites les aglomeracions de les grans superfícies, a més, de les que prenem nosaltres en els processos de preparació i manipulació del producte. Son aquestes:
Les mesures extres que Peix a Casa està aplicant:
1- Presa de temperatura corporal del personal abans d’entrar a treballar
2- Desinfecció profunda d´elements que el client pot tocar en la botiga física.
3- Instal.lació de dispensadors d’hidroalcohol per les mans per a clients i personal
4- Us de mascaretes en els processos d’envasat
Es cosa de tots minimitzar riscos i en Peix a Casa i La Peixateria de Montse ho tenim clar; la prevenció es la millor defensa contra el COVID-19.