ESPAGUETIS AMB GAMBA VERMELLA I SALMÓ
Aquesta recepta, ens la ha dit un bon amic i client de peix a casa. Al igual que ell, ens podeu enviar un correu a info@peixacasa.cat amb el vostre plat. L´única condició es que aquest plat porti peix. Així doncs, comencem amb aquesta exquisida, però fàcil recepta.
- Ingredients per a 2 persones
- 250 grams de gamba vermella
- 1 o 2 supremes de salmó (segons vulguis mes peix o meny)
- All tendres 4 o 6 segons la mida
- 250 grams d´espaguetis o tallarins
- Oli d´oliva, sal i pebre
Netegem, quitem les capes de fora dels alls tendres i els tallem molt fins, Els sofregim i quan estiguin mig fregits, afegim la gamba vermella pelada i els caps d´aquestes. Quan estiguin retirem els caps de les gambes i afegim el salmó o trosets.
No cal dir que mentrestant fem tot això anem bullint la pasta.
Mentre es va fent el salmó amb la resta d´ingredients, agafem els caps de les gambes i les machaquem per treure-li el suc i ho afegim al sofregit d´alls, gambes i salmó. Per aprofitar millor el suc de les gambes, tirem una mica d´aigua als caps machacats i aquesta aigua amb el suc de la gamba ho afegim al sofregit. Salpebrem i mesclem amb la pasta. Si volem podem afegir-hi un raig d´oli cru per finalitzar.
Que aprofiti!!